Kære underviser

Jeg håber du vil tage godt i mod det nye materiale vi har lavet til Madpakkens Dag, og vil finde det brugbart som en del af undervisningen. Materialet kan naturligvis benyttes hele året rundt, når det passer ind i undervisningsplanen - men se det også som en mulighed for nogle spændende emnedage, der kulminerer med en event på Madpakkens Dag, hvor eleverne selv er med til at smøre deres madpakke.

Sitet kan bruges i plenum men også i grupper eller på den enkelte elevs tablet – afhængig af hvad der passer bedst i din hverdag. Quiz’en der hører til hver afsnit, er en sjov lille gimmick og et fint værktøj til at se om teksten er forstået. 

Der kan være meget tekst for de små klasser, men samtidig er der masser af billeder der lægger op til dialog og gode snakke.

Herunder er ideer og forslag til at bruge materialet og som kan bruges tværfagligt, så det er så fleksibelt som muligt. 

Small olbqnuz7uyt7mty1vjet

Opskrifter og idéer

Gå opskrifterne igennem med eleverne og vælg nogle ud som laves i klassen. Enten i grupper som alle får lov at smage – eller eleverne kan have nogle madder med hjemmefra der kan ses og smages på i fællesskab. Giv evt. stjerner for dem de bedst kan lide.

Rigtig god fornøjelse. Ved evt. spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte mig på hanne.kragh@lantmannen.com.

Venlig hilsen

Hanne Kragh, Trade Marketing & Ernæring, Lantmännen Schulstad